Privatlivspolitik - Matematiksiden

I denne privatlivspolitik kan du læse, hvordan Matematiksiden.dk indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger, når du er på hjemmesiden1. Hvem er matematiksiden.dk Matematiksiden.dk er lavet af Jakob Skjødt. Jeg er uddannet folkeskolelærer med linjefag i Matematik, Biologi, Idræt og naturteknologi. E-mail: info@matematiksiden.dk

2. Indsamling og behandling af oplysninger Generelt indsamler og behandler Matematiksiden.dk dine personoplysninger for at kunne levere den service at lave kurser, som du vælger at bruge. Matematiksiden.dk indsamler kun de almindelige oplysninger, der er nødvendige for at sikre, at du modtager en professionel og korrekt behandling, eller som er nødvendige for at optimere hjemmesiden og dens ydelser i øvrigt. Jeg indsamler som udgangspunkt ingen følsomme personoplysninger. Jeg indsamler kun dine kontaktoplysninger (såsom brugernavn og e-mail adresse), når du frivilligt opgiver disse oplysninger til Matematiksiden.dk. Jeg opbevarer de indsamlede personoplysninger, så længe det er nødvendigt af hensyn til at Matematiksiden.dk kan levere den service som forventes i form af kurser i matematik. Matematiksiden.dk videregiver ikke dine kontaktoplysninger til tredjemand uden dit samtykke. Du kan til enhver tid få information om de oplysninger, Matematiksiden.dk behandler om dig, ved at kontakte mig på info@matematiksiden.dk

3. Cookies mv. For at hente en webside på internettet skal din browser sende information om din internetforbindelses IP-adresse til den server, hvorfra websiden hentes. I forbindelse med din brug af min hjemmeside vil Matematiksiden.dk derfor modtage en række oplysninger om dig, din computer, IP-adresse samt din adfærd på hjemmesiden, herunder via cookies.

4. Beskyttelse af personoplysninger På Matematiksiden.dk tager jeg IT-sikkerhed og datasikkerhed meget alvorligt. Jeg vurderer derfor løbende IT-og datasikkerhed med henblik på at sikre, at dine personlige oplysninger til enhver tid opbevares både forsvarligt og fortroligt hos Matematiksiden.dk.

5. Tredjepartsoplysninger Matematiksiden.dk indeholder links til tredjeparters hjemmesider. Disse links er alene indsat for at gøre det lettere for brugere af min hjemmeside at finde disse tredjeparters hjemmesider, som jeg vurderer, at mine brugere kan have interesse for. Adgang til enhver tredjeparts hjemmeside via et link fra Matematiksiden.dk hjemmeside sker på eget ansvar og på egen risiko. Matematiksiden.dk påtager sig således intet ansvar for sådanne hjemmesider.

6. Kontakt og rettigheder Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte mig på info@matematiksiden.dk. I henhold til persondatareglerne har du ret til indsigt i forhold til behandling af oplysninger om dig, ligesom du i visse tilfælde også har ret til indsigelse, berigtigelse, begrænset behandling og sletning. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte mig på info@matematiksiden.dk. Du kan til enhver tid slette alle dine data på Matematiksiden.dk under “brugernindstillinger” når du er logget ind. Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk. Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. Jeg kan løbende ændre denne persondatapolitik og forbeholder mig ret hertil, idet jeg ønsker at tilsikre, at jeg til enhver tid opfylder kravene til korrekt behandling af dine personoplysninger.

Opdateret af Jakob Skjødt, januar 2019.


Jakob Skjødt
Lavet af